O nama

Počeli smo prvo sa zastupništvom nemačkog implantnog sistema ICX templant, a zatim dopunjavali naš portfolio pažljivo biranim novim proizvodima.

 

Danas se možemo pohvaliti da smo jedan od lidera dentalnih implantata na našem tržištu a i očekujemo dalji rast uz nove kupce sa kojima ćemo zajedno još rasti.

 

Dentalni laseri, skeneri, miling i CAD CAM mašine kao i cirkonski i pmma diskovi, hijaluron, hirurški konci, hirurški instrumenti…

 

Od samog početka naša vizija je da proizvod bez adekvatne edukacije nije pravi način prodaje. Vođeni tim višim ciljem a ne samo klasičnim odnosom trgovac-kupac obezbedili smo našim kupcima adekvatnu edukaciju iz svake oblasti kojom se bavimo i zastupamo.

 

U saradnji sa profesorima i kolegama kako sa domaćeg tako i sa inostranog trzista napravili smo vise edukacija koje su danas podignute na najviši-svetski nivo u sklopu MedicalQueen AKADEMIJE.

 

Tim povodom angažovali smo najbolji tim stručnjaka sa kojima smo razvili naš edukativni program i centar.

 

U sklopu MedicalQueen prodaje lasera i CAD CAM mašina imamo naš tim podrške servisera koji su uvek tu da obezbede našim kupcima brzu i adekvatnu podršku!

“VAŠ USPEH je garancija NAŠEG KVALITETA!”

Naš tim

dr Jelena Panić

dr Jelena Panić

Direktor

+381 63 30 62 53

Vladimir Jovanović

Vladimir Jovanović

CEO

Stefan Stojković

Stefan Stojković

Manager

+381 64 52 52 559

Dušan Krsmanović

Dušan Krsmanović

Procurement Coordinator

Ana Tomić

Ana Tomić

Office Administrator

+381 63 306 460